Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Egypercesek

Minden évben március 31-ig adatot kell szolgáltatni a vállalkozásoknak (ideértve az egyéni vállalkozókat is, kivéve, ha KATA szerint adóznak) az előző évben (aktuálisan a 2018-ban) KATA alany felé teljesített 1 millió Ft-ot meghaladó kifizetésről.

Az adatszolgáltatásnak tartalmaznia kell a KATA alany partner nevét, címét, adószámát és a naptári évben juttatott azon összeget, ami a KATA alany partnernél bevételnek minősül. (Tehát például a nyújtott kölcsönről nem kell adatot szolgáltatni.)

A bejelentést az erre rendszeresített nyomtatványon kell megtenni, abban az esetben, ha az előző naptári évben történt a feltételeknek megfelelő kifizetés. (Ha nincs ilyen kifizetés, akkor nem kell adatot szolgáltatni.)

Az Írisz Office minden ügyfelénél megvizsgálja, hogy kötelezett-e adóbevallás benyújtására, és szükség esetén teljesíti az adatszolgáltatást a NAV felé.

Iratkozzon fel Egyperces rovatunkra:

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO