Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Előadások, konferenciák

2020. június 11-én megrendezésre került a PÉNZ a túléléshez – Minden lehetőséget használjunk ki! című PP Konferencia, melyen Papp Tibor, az Írisz Office Zrt. vezérigazgatója Munkahely-megőrző támogatások, adócsökkentési lehetőségek, cash-flow-t javító adótervezési megoldások címmel tartott előadást.

 

 

A rendezvény fő célja az volt, hogy a mikro-, kis- és középvállalatok tulajdonosai és döntéshozói minden olyan fontos információt megkapjanak, hogy a gazdasági világválságból túlélőként és sikeres újrakezdőként kerüljenek ki. Az előadások során bemutatásra kerültek részletesen, hogy milyen cégmentő forráslehetőségek, finanszírozási programok, hitelek, pályázatok és támogatások állnak rendelkezésre, melyek segíthetnek a vállalkozások túlélésében.

Tájékozódjon Ön is milyen támogatások segíthetik a vállalkozását és használjon ki minden lehetőséget! Ehhez segítségül nyújtjuk a konferencián tartott előadásunkat, melyet itt tekinthet meg.

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO