Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Előadások, konferenciák

A Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kara 2019. november 7-én konferenciát szervezett, melyen Papp Tibor, az Írisz Office Zrt. vezérigazgatója is az előadók között volt.

A rendezvény egyik fő célja az volt, hogy bemutassa, a legújabb tudományos eredmények milyen új szakmai megoldások létrejöttét segíthetik. Másrészt az esemény igyekezett hozzájárulni a pénzügyi és számviteli területek szakmai megújulásához is, azáltal, hogy a szakmai gyakorlat már alkalmazásban kipróbált modelljeit és megoldásait összekötötte a tudományos kérdésfelvetésekkel.

A nemzetközi konferencián 8 területen képviseltették magukat a tapasztalt üzleti szakemberek, akik színvonalas beszélgetéseket folytattak a szakmánk jövőjéről, lehetőségeiről.

A Könyvvizsgálat, könyvelés szekció egyik előadója pedig Tibor volt, aki A jövő könyvelése a döntéstámogatás címmel tartott előadást a jelenlévőknek, melynek diáit itt megtekinthetik.

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO