Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Előadások, konferenciák

A Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karán 2019. április 25-én Papp Tibor, az Írisz Office Zrt. vezérigazgatója vendégelőadóként tartott előadást A könyvviteli szolgáltatás a köztudatban címmel.

Az előadás során a hallgatók egy teljesen átfogó képet kaptak arról, hogy milyen adózási formákkal kell tisztában lenniük, milyen fontos információk szükségesek az adótervezéshez és hogyan működik egy könyviteli szolgáltatás egy 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező irodában.

 

 

Az Írisz Office Zrt. nagy hangsúlyt fektet a fiatal generációk képzésére, hogy az egyetem után egy piacképes tudással rendelkezzenek, ehhez pedig az előadásokon túl egy olyan gyakornoki programot nyújt, mely során a gazdasági/számviteli szakon tanuló, végzettséggel bíró fiatalok folyamatos mentorálás mellett tanulhatják meg a szakmát.

Minden olyan hallgatónak ajánljuk programunkat, akik a szakmai gyakorlatuk során egy igazi szellemi tevékenységre vágynak, ha egy fiatalos közegben szeretnének dolgozni és hajlandóak tenni a saját jövőjükért, mert itt már a gyakorlatukkal megkezdhetik a karrierjük felépítését!

Ha a kötelező szakmai gyakorlathoz keresel helyet, vagy csak diákmunkát szeretnél vállalni az egyetem mellett, netán most kezded a duális képzéses féléved, nézd meg itt részletesen milyen lehetőségeket tudunk nyújtani neked!

Lemaradt az előadásról vagy netán érdekelt a témában? Az előadás diáit itt tekintheti meg!

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO