Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Egypercesek

 

Székhelyszolgáltatónak minősül az, aki az adózó megbízásából gondoskodik

  • az adózó üzleti és hivatalos iratainak munkaidőben történő átvételéről, érkeztetéséről, megőrzéséről, rendelkezésére tartásáról,
  • valamint a székhellyel összefüggő kötelezettségek teljesítéséről (különösen a cég székhelyéhez és a cégiratokhoz kapcsolódó hatósági kényszerintézkedések tűréséről).

Székhelyszolgáltató bejelentése:

2017. január 1-jétől az adózó köteles bejelenteni a NAV-nak a székhelyszolgáltatás igénybevételét a szolgáltatásnyújtó adataival (név, székhely, adószám, jogviszony keletkezése, határozott szerződés esetén a megszűnés időpontja).

A bejelentést a székhelyszolgáltatóhoz történő bejelentkezéstől számított 15 napon belül meg kell tenni.

A székhelyszolgáltatóhoz bejegyzett adózók kockázatos adózóvá válnak, ha az adóigazgatási eljárás akadályozása miatt jogerősen mulasztási bírságot szabtak ki rájuk a tárgyévben vagy az azt megelőző három évben.

Ha nem szeretne lemondani a székhelyszolgáltatás előnyeiről, de véletlenül sem szeretne kockázatos adózói minősítést kapni, keresse munkatársainkat.

Iratkozzon fel Egyperces rovatunkra:

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO