Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Egypercesek

 

A könyvvizsgáló olyan személy, akit jogszabály kötelez arra, hogy a könyvvizsgálói tevékenységével kapcsolatban megbízója nem befolyásolhatja és bírálhatja. A könyvvizsgálói kamara regisztrált tagja kell legyen, és ezt a megbízó a könyvvizsgáló regisztrációs számán keresztül tudja ellenőrizni. A megbízó csak elméleti, szakmai kérdésekben nyújthat segítséget. A könyvvizsgálónak mindent meg kell tennie, hogy az esetleges befolyásolási kísérleteket elhárítsa.

A könyvvizsgálónak a vizsgálat során olyan szakmai felkészültséggel kell rendelkeznie, amely elegendő a vizsgálandó társaság alapos megismeréséhez és az esetleges befolyásoló, kockázati tényezők felméréséhez/felismeréséhez.
Az ügyféllel való kapcsolat során véleményeltérés esetén a szóbeli tájékoztatás mellett írásban is köteles jeleznie megbízójának a feltárt körülményeket.

A könyvvizsgáló, illetve a könyvvizsgáló cég a vizsgálat során megismert adatokat és tudomására jutott információt köteles bizalmasan kezelni.

Iratkozzon fel Egyperces rovatunkra:

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO